Extra

Spaarprogramma

Bij Lingerie Jessica kan je op al je aankopen punten* sparen. Je spaart 1 punt voor elke euro die je spendeert aan items waar geen korting of uitverkoop op geldt.

Bij het bereiken van 300 punten ontvang je van ons een kaart in de brievenbus met een korting van € 15,- (2x per jaar wordt gekeken of je het puntenaantal al hebt bereikt).

De punten vervallen zodra de geldigheidsperiode, zoals vermeld op de kaart, is verstreken.

* Je kan geen punten sparen op afgeprijsde items. De kortingsbon die je ontvangt is niet combineerbaar met andere kortingen, kan je maar één keer gebruiken en kan niet ingeruild worden voor contanten. Punten zijn niet overdraagbaar naar een andere persoon.Wastips

Bij Lingerie Jessica geloven we dat de verzorging van uw lingerie en badmode uitermate belangrijk is. Speciale zorg is nodig wanneer je jouw fijne lingerie en badmode wast. Wanneer je onderstaande instructies volgt zal jouw lingerie en badmode langer mooi blijven. Kijk ook altijd de wasinstructies op de labels na.

Lingerie
We raden aan om de lingerie na elke 2 draagdagen te wassen. Was de lingerie indien mogelijk met de hand. Maak eerst een lauw sopje en dompel hierin de lingerie herhaaldelijk onder, zorg dat het in beweging blijft. Niet wringen of wrijven. Naspoelen met lauw schoon water, totdat al de zeep resten verdwenen zijn. 

Gebruikt u liever de wasmachine? Dat kan. Doe de lingerie dan altijd in een afsluitbaar waszakje, zo raakt de lingerie niet beschadigd in de draaiende wastrommel. Vul de trommel maximum tot een derde op. Stel de machine in op een laag aantal toeren. Zet de machine op 30° of op het programma ‘fijne was’. Gebruik een zacht vloeibaar wasmiddel voor fijne was. Gebruik nooit bleekmiddel, wasverzachter of wolwasmiddel.

Stop lingerie nooit in de droger, maar droog 'aan de lucht'. Lingerie kan liggend drogen op een handdoek of opgehangen worden aan een wasrek. Hang de BH steeds op aan de middenvoor zodat hij gelijkmatig kan drogen. Leg de lingerie nooit op een warmtebron. Berg uw lingerie pas op wanneer het helemaal droog is. Lingerie mag niet gestreken worden.

Badmode
Vermijd het dragen van nieuwe badkleding in de sauna of in de Jacuzzi. Vermijd overmatig contact met chloor, zonnebrandproducten. Spoel badkleding na elke draagbeurt direct uit in schoon, lauw water.

Was badkleding in een koud sopje. Gebruik een zacht vloeibaar wasmiddel voor fijne was zoals SOAK. Laat het nooit een nachtje staan. Wring badkleding nooit uit!

Stop badmode nooit in de droger, maar droog 'aan de lucht'. Badmode kan liggend drogen op een handdoek of opgehangen worden aan een wasrek. Berg uw badkleding pas op wanneer het helemaal droog is.Afspraak Lingerie Styling

Mail of bel ons om een afspraak in te plannen via info@lingeriejessica.nl of tel: 0251-767002